Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji ol7m-4 - informacje
Lokalizacja: 50°12.59' N 16°13.08' E - lokator JO80CF60DI - pokaż mapę - mapa statyczna
1.6 km na północny zachód kurs 296° z Solnice, Czech Republic [?]
3.2 km na zachód kurs 265° z Kvasiny, Czech Republic
114.4 km na południowy zachód kurs 210° z Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
116.2 km na północ kurs 346° z Brno, South Moravian Region, Czech Republic
Ostatnia pozycja: 2022-01-28 09:02:21 UTC (26s temu)
2022-01-28 10:02:21 CET czasu lokalnego dla Solnice, Czech Republic [?]
Ostatni raport pogodowy: 2022-01-28 08:54:02 UTC (8m45s temu)
2022-01-28 09:54:02 CET czasu lokalnego dla Solnice, Czech Republic [?]
Temperatura: 1.7 °C
Ciśnienie: 1012.3 mbar
Wiatr: z zachodu 270° 8.9 m/s (Wiatr w porywach 10.7 m/s)
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS