Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji SQ5PGL-4 - informacje
Komentarz: Domoticz & APRX WX
Lokalizacja: 52°39.33' N 20°48.22' E - lokator KO02JP67KH - pokaż mapę - mapa statyczna
2.0 miles na południowy wschód kurs 122° z Świercze, Powiat pułtuski, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.6 miles na północ kurs 359° z Nasielsk, Powiat nowodworski, Masovian Voivodeship, Poland
30.7 miles na północ kurs 343° z Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
84.3 miles na północny wschód kurs 42° z Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2019-11-14 20:16:55 EST (7m2s temu)
2019-11-15 02:16:55 CET czasu lokalnego dla Świercze, Poland [?]
Ostatni raport pogodowy: 2019-11-14 20:08:43 EST (15m14s temu)
2019-11-15 02:08:43 CET czasu lokalnego dla Świercze, Poland [?]
Temperatura: 35 °F
Punkt rosy: 34 °F
Wilgotność: 94 %
Ciśnienie: 1016.0 mbar
Wykresy historii pogody dla SQ5PGL-4

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS