Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji SP7XFF-1 - informacje
Komentarz: WS-2300 Pogoda Radom Borki
Lokalizacja: 51°23.45' N 21°07.23' E - lokator KO01NJ43LT - pokaż mapę - mapa statyczna
1.4 miles na południowy zachód kurs 235° z Radom, Radom, Masovian Voivodeship, Poland [?]
2.7 miles na północ kurs 352° z Trablice, Powiat radomski, Masovian Voivodeship, Poland
58.1 miles na południe kurs 175° z Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
75.2 miles na wschód kurs 109° z Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2020-05-29 16:05:37 EDT (1m58s temu)
2020-05-29 22:05:37 CEST czasu lokalnego dla Radom, Poland [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-05-29 16:00:37 EDT (6m58s temu)
2020-05-29 22:00:37 CEST czasu lokalnego dla Radom, Poland [?]
Temperatura: 53 °F
Punkt rosy: 39 °F
Wilgotność: 59 %
Ciśnienie: 1014.1 mbar
Wiatr: z zachodu 292° 12.1 MPH (Wiatr w porywach 12.1 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny
Wykresy historii pogody dla SP7XFF-1

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS