Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji KG6MOZ - informacje
Komentarz: .DsWLL
Lokalizacja: 32°57.25' N 117°06.63' W - lokator DM12KW69RA - pokaż mapę - mapa statyczna
7.0 km na zachód kurs 262° z Poway, San Diego County, California, United States [?]
8.4 km na południowy wschód kurs 122° z Fairbanks Ranch, San Diego County, California, United States
51.2 km na północ kurs 349° z Tijuana, Baja California, Mexico
161.0 km na południowy wschód kurs 139° z Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
Ostatnia pozycja: 2021-12-07 09:20:12 UTC (3m36s temu)
2021-12-07 01:20:12 PST czasu lokalnego dla Poway, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-12-07 09:15:14 UTC (8m34s temu)
2021-12-07 01:15:14 PST czasu lokalnego dla Poway, United States [?]
Temperatura: 12.2 °C
Punkt rosy: 9.9 °C
Wilgotność: 86 %
Ciśnienie: 1015.7 mbar
Wiatr: z południowego zachodu 203° 0.9 m/s (Wiatr w porywach 2.7 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.0 mm od północy
Nasłonecznienie: 0 W/m²
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS