Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji KE7JVX-3 - informacje
Komentarz: .DsVP
Lokalizacja: 33°16.90' N 110°49.22' W - lokator DM43OG17NO - pokaż mapę - mapa statyczna
12.9 km na południe kurs 194° z Globe, Gila County, Arizona, United States [?]
13.6 km na południe kurs 182° z Central Heights-Midland City, Gila County, Arizona, United States
117.8 km na wschód kurs 99° z Phoenix, Maricopa County, Arizona, United States
118.2 km na północ kurs 5° z Tucson, Pima County, Arizona, United States
Ostatnia pozycja: 2021-10-16 03:19:44 UTC (13m14s temu)
2021-10-15 20:19:44 MST czasu lokalnego dla Globe, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-10-16 03:23:25 UTC (9m33s temu)
2021-10-15 20:23:25 MST czasu lokalnego dla Globe, United States [?]
Temperatura: 6.7 °C
Wilgotność: 20 %
Ciśnienie: 1016.4 mbar
Wiatr: ze wschodu 83° 4.5 m/s (Wiatr w porywach 8.5 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.0 mm od północy
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS