Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji IZ3TCG-13 - informacje
Komentarz: http://giorampi.altervista.org - Sint Wind PI -
Lokalizacja: 45°21.99' N 11°55.25' E - lokator JN55XI07LX - pokaż mapę - mapa statyczna
8.4 km na południe kurs 184° z Cadoneghe, Provincia di Padova, Veneto, Italy [?]
10.6 km na południe kurs 164° z Vigodarzere, Provincia di Padova, Veneto, Italy
32.7 km na zachód kurs 256° z Venice, Provincia di Venezia, Veneto, Italy
107.2 km na północny wschód kurs 25° z Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Ostatnia pozycja: 2021-10-23 20:45:51 UTC (14s temu)
2021-10-23 22:45:51 CEST czasu lokalnego dla Cadoneghe, Italy [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-10-23 20:43:52 UTC (2m13s temu)
2021-10-23 22:43:52 CEST czasu lokalnego dla Cadoneghe, Italy [?]
Temperatura: 12.8 °C
Punkt rosy: 7.0 °C
Wilgotność: 68 %
Ciśnienie: 1022.0 mbar
Wiatr: z północy 0° 1.8 m/s (Wiatr w porywach 2.2 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.0 mm od północy
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS