Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji FW7829 - informacje
Komentarz: AmbientCWOP.com
Lokalizacja: 33°06.01' N 96°44.39' W - lokator EM13PC14FA - pokaż mapę - mapa statyczna
6.5 km na zachód kurs 267° z Allen, Collin County, Texas, United States [?]
12.1 km na północny zachód kurs 294° z Parker, Collin County, Texas, United States
35.8 km na północ kurs 10° z Dallas, Dallas County, Texas, United States
68.4 km na północny wschód kurs 52° z Fort Worth, Tarrant County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2022-01-29 14:00:42 UTC (2m12s temu)
2022-01-29 08:00:42 CST czasu lokalnego dla Allen, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2022-01-29 13:55:40 UTC (7m14s temu)
2022-01-29 07:55:40 CST czasu lokalnego dla Allen, United States [?]
Temperatura: 4.4 °C
Wilgotność: 53 %
Ciśnienie: 1026.1 mbar
Wiatr: z północnego zachodu 310° 0.0 m/s (Wiatr w porywach 0.0 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.0 mm od północy
Nasłonecznienie: 21 W/m²
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS