Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji FW2335 - informacje
Komentarz: .weewx-3.9.2-Vantage
Lokalizacja: 33°45.65' N 97°13.10' W - lokator EM13JS32TO - pokaż mapę - mapa statyczna
8.6 miles na północ kurs 2° z Lindsay, Cooke County, Texas, United States [?]
10.5 miles na północny zachód kurs 332° z Gainesville, Cooke County, Texas, United States
71.6 miles na północ kurs 341° z Dallas, Dallas County, Texas, United States
71.7 miles na północ kurs 5° z Fort Worth, Tarrant County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2020-09-25 03:15:17 EDT (2m40s temu)
2020-09-25 02:15:17 CDT czasu lokalnego dla Lindsay, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-09-25 03:10:17 EDT (7m40s temu)
2020-09-25 02:10:17 CDT czasu lokalnego dla Lindsay, United States [?]
Temperatura: 62 °F
Punkt rosy: 58 °F
Wilgotność: 88 %
Ciśnienie: 1013.8 mbar
Wiatr: z południowego zachodu 225° 2.0 MPH (Wiatr w porywach 4.9 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla FW2335

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS