Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji EW7277 - informacje
Komentarz: eCumulusDsVP
Lokalizacja: 50°16.08' N 13°55.52' E - lokator JO60XG14AH - pokaż mapę - mapa statyczna
3.3 miles na południowy zachód kurs 237° z Klobuky, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
5.4 miles na południe kurs 197° z Peruc, Ústecký Kraj, Czech Republic
25.2 miles na północny zachód kurs 300° z Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
54.7 miles na południe kurs 171° z Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-04-18 22:50:05 EDT (40s temu)
2021-04-19 04:50:05 CEST czasu lokalnego dla Klobuky, Czech Republic [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-04-18 22:45:06 EDT (5m39s temu)
2021-04-19 04:45:06 CEST czasu lokalnego dla Klobuky, Czech Republic [?]
Temperatura: 41 °F
Punkt rosy: 38 °F
Wilgotność: 90 %
Ciśnienie: 1016.5 mbar
Wiatr: z południowego zachodu 210° 2.0 MPH (Wiatr w porywach 2.9 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla EW7277

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS