Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DW8661 - informacje
Lokalizacja: 40°28.75' N 3°43.07' W - lokator IN80DL35UA - pokaż mapę - mapa statyczna
3.2 miles na północ kurs 347° z Chamberí, Provincia de Madrid, Madrid, Spain [?]
4.0 miles na północny zachód kurs 330° z Salamanca, Provincia de Madrid, Madrid, Spain
4.4 miles na północ kurs 350° z Madrid, Provincia de Madrid, Madrid, Spain
6.4 miles na północ kurs 13° z Latina, Provincia de Madrid, Madrid, Spain
Ostatnia pozycja: 2021-05-16 10:56:00 EDT (30s temu)
2021-05-16 16:56:00 CEST czasu lokalnego dla Chamberí, Spain [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-05-16 10:50:54 EDT (5m36s temu)
2021-05-16 16:50:54 CEST czasu lokalnego dla Chamberí, Spain [?]
Temperatura: 74 °F
Punkt rosy: 54 °F
Wilgotność: 50 %
Ciśnienie: 1016.6 mbar
Wiatr: z północy 0° 2.9 MPH (Wiatr w porywach 14.1 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla DW8661

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS