Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DW8534 - informacje
Lokalizacja: 32°29.75' N 96°58.40' W - lokator EM12ML38EX - pokaż mapę - mapa statyczna
2.5 km na północny wschód kurs 53° z Midlothian, Ellis County, Texas, United States [?]
8.8 km na południowy zachód kurs 247° z Ovilla, Ellis County, Texas, United States
35.5 km na południowy zachód kurs 206° z Dallas, Dallas County, Texas, United States
41.3 km na południowy wschód kurs 128° z Fort Worth, Tarrant County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2022-05-19 08:10:02 UTC (3m52s temu)
2022-05-19 03:10:02 CDT czasu lokalnego dla Midlothian, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2022-05-19 08:05:01 UTC (8m53s temu)
2022-05-19 03:05:01 CDT czasu lokalnego dla Midlothian, United States [?]
Temperatura: 23.9 °C
Punkt rosy: 20.0 °C
Wilgotność: 79 %
Ciśnienie: 1002.8 mbar
Wiatr: z południa 159° 4.0 m/s
Opady: 0.0 mm od północy
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS