Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DW8313 - informacje
Komentarz: eCumulusDsVP
Lokalizacja: 34°02.52' N 117°00.97' W - lokator DM14LB80BB - pokaż mapę - mapa statyczna
1.6 miles na wschód kurs 69° z Yucaipa, San Bernardino County, California, United States [?]
4.3 miles na północny wschód kurs 30° z Calimesa, Riverside County, California, United States
69.9 miles na wschód kurs 74° z Long Beach, Los Angeles County, California, United States
70.2 miles na wschód kurs 90° z Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
Ostatnia pozycja: 2020-02-24 09:24:08 EST (3m31s temu)
2020-02-24 06:24:08 PST czasu lokalnego dla Yucaipa, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-02-24 09:20:07 EST (7m32s temu)
2020-02-24 06:20:07 PST czasu lokalnego dla Yucaipa, United States [?]
Temperatura: 43 °F
Punkt rosy: 41 °F
Wilgotność: 94 %
Ciśnienie: 1022.3 mbar
Wiatr: ze wschodu 100° 0.0 MPH (Wiatr w porywach 0.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla DW8313

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS