Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DW5785 - informacje
Komentarz: .wview_5_21_7
Lokalizacja: 50°04.80' N 14°23.58' E - lokator JO70EB79DE - pokaż mapę - mapa statyczna
0.7 miles na południowy zachód kurs 224° z Malá Strana, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic [?]
1.3 miles na zachód kurs 248° z Staré Město, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
1.3 miles na południowy zachód kurs 246° z Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
72.9 miles na południowy wschód kurs 157° z Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-03-05 05:25:51 EST (4m42s temu)
2021-03-05 11:25:51 CET czasu lokalnego dla Malá Strana, Czech Republic [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-03-05 05:20:48 EST (9m45s temu)
2021-03-05 11:20:48 CET czasu lokalnego dla Malá Strana, Czech Republic [?]
Temperatura: 34 °F
Wilgotność: 86 %
Ciśnienie: 1021.2 mbar
Wiatr: z północy 353° 0.0 MPH (Wiatr w porywach 0.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.4 inches przez ostatnie 24 godziny
Nasłonecznienie: 185 W/m²
Wykresy historii pogody dla DW5785

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS