Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DW2770 - informacje
Komentarz: .wview_5_21_7
Lokalizacja: 33°33.70' N 96°54.13' W - lokator EM13NN14RT - pokaż mapę - mapa statyczna
0.5 miles na wschód kurs 89° z Collinsville, Grayson County, Texas, United States [?]
6.5 miles na wschód kurs 99° z Lake Kiowa, Cooke County, Texas, United States
54.0 miles na północ kurs 354° z Dallas, Dallas County, Texas, United States
62.6 miles na północny wschód kurs 23° z Fort Worth, Tarrant County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2020-07-04 14:45:48 EDT (2m51s temu)
2020-07-04 13:45:48 CDT czasu lokalnego dla Collinsville, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-07-04 14:40:48 EDT (7m51s temu)
2020-07-04 13:40:48 CDT czasu lokalnego dla Collinsville, United States [?]
Temperatura: 76 °F
Punkt rosy: 64 °F
Wilgotność: 67 %
Ciśnienie: 1007.3 mbar
Wiatr: z zachodu 248° 2.9 MPH (Wiatr w porywach 2.9 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny
Wykresy historii pogody dla DW2770

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS