Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji DL6SIX-12 - informacje
Komentarz: Lux:2821 WX-Bergstrasse
Lokalizacja: 49°46.10' N 8°38.15' E - lokator JN49HS64HJ - pokaż mapę - mapa statyczna
4.4 km na północny wschód kurs 41° z Alsbach-Hähnlein, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany [?]
4.8 km na północ kurs 15° z Zwingenberg, Hesse, Germany
38.9 km na południe kurs 185° z Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
116.4 km na północ kurs 341° z Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-09-07 06:18:03 UTC (40d 18h40m temu)
2021-09-07 08:18:03 CEST czasu lokalnego dla Alsbach-Hähnlein, Germany [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-09-07 06:12:47 UTC (40d 18h46m temu)
2021-09-07 08:12:47 CEST czasu lokalnego dla Alsbach-Hähnlein, Germany [?]
Temperatura: 23.9 °C
Punkt rosy: 11.9 °C
Wilgotność: 47 %
Ciśnienie: 1047.4 mbar
Wiatr: 0.0 m/s
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS