Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji CW3001 - informacje
Komentarz: .WD 31
Lokalizacja: 51°18.93' N 4°49.45' E - lokator JO21JH85VR - pokaż mapę - mapa statyczna
5.7 km na południowy wschód kurs 129° z Rijkevorsel, Provincie Antwerpen, Flanders, Belgium [?]
10.4 km na południowy wschód kurs 155° z Hoogstraten, Provincie Antwerpen, Flanders, Belgium
61.4 km na północny wschód kurs 33° z Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
117.7 km na południe kurs 182° z Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
Ostatnia pozycja: 2021-09-19 22:51:05 UTC (4m6s temu)
2021-09-20 00:51:05 CEST czasu lokalnego dla Rijkevorsel, Belgium [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-09-19 22:46:06 UTC (9m5s temu)
2021-09-20 00:46:06 CEST czasu lokalnego dla Rijkevorsel, Belgium [?]
Temperatura: 13.9 °C
Punkt rosy: 11.4 °C
Wilgotność: 85 %
Ciśnienie: 1016.9 mbar
Wiatr: z południowego wschodu 117° 1.3 m/s (Wiatr w porywach 4.0 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.0 mm od północy
Nasłonecznienie: 0 W/m²
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS