Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji AG4MR - informacje
Lokalizacja: 33°38.08' N 86°13.52' W - lokator EM63VP22XH - pokaż mapę - mapa statyczna
2.3 miles na północny zachód kurs 329° z Riverside, Saint Clair County, Alabama, United States [?]
4.8 miles na północny wschód kurs 46° z Pell City, Saint Clair County, Alabama, United States
34.1 miles na wschód kurs 77° z Birmingham, Jefferson County, Alabama, United States
78.4 miles na południe kurs 165° z Huntsville, Madison County, Alabama, United States
Ostatnia pozycja: 2020-05-26 08:20:47 EDT (6s temu)
2020-05-26 07:20:47 CDT czasu lokalnego dla Riverside, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-05-26 08:16:18 EDT (4m35s temu)
2020-05-26 07:16:18 CDT czasu lokalnego dla Riverside, United States [?]
Temperatura: 70 °F
Punkt rosy: 68 °F
Wilgotność: 93 %
Ciśnienie: 1015.2 mbar
Wiatr: ze wschodu 98° 0.0 MPH (Wiatr w porywach 4.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Wykresy historii pogody dla AG4MR

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS