Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z WB7OSC-2 - informacje
Komentarz: Dodge RAM Pickup
Lokalizacja: 45°40.58' N 122°34.18' W - lokator CN85RQ12PH - pokaż mapę
1.0 km na południowy wschód kurs 155° z Five Corners, Clark County, Washington, United States [?]
1.3 km na północny zachód kurs 328° z Orchards, Clark County, Washington, United States
8.3 km na północny wschód kurs 60° z Vancouver, Clark County, Washington, United States
18.9 km na północny wschód kurs 26° z Portland, Multnomah County, Oregon, United States
Ostatnia pozycja: 2023-12-07 20:16:02 UTC (135d 17h39m temu)
2023-12-07 12:16:02 PST czas lokalny dla Five Corners, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2023-06-18 16:52:20 UTC (307d 21h2m temu)
2023-06-18 09:52:20 PDT czas lokalny dla Five Corners, United States [?]
Wysokość: 66 m
Wartości: Channel 1: 622 (TLM: 622 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 1999 (TLM: 1999 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 1323 (TLM: 1323 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 9 (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 3600 (TLM: 3600 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS