Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z WB2UTI-15 - informacje
Komentarz: SCC !SC!
Lokalizacja: 27°53.40' N 82°20.94' W - lokator EL87TV83CO - pokaż mapę
10.7 km na zachód kurs 268° z Bloomingdale, Hillsborough County, Florida, United States [?]
12.5 km na południowy wschód kurs 121° z Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
14.3 km na zachód kurs 288° z Fish Hawk, Hillsborough County, Florida, United States
35.1 km na wschód kurs 68° z Saint Petersburg, Pinellas County, Florida, United States
Ostatnia pozycja: 2024-04-20 11:52:14 UTC (2d 20h26m temu)
2024-04-20 07:52:14 EDT czas lokalny dla Bloomingdale, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2024-03-19 17:10:48 UTC (34d 15h7m temu)
2024-03-19 13:10:48 EDT czas lokalny dla Bloomingdale, United States [?]
Wysokość: 11 m
Projekt: Battery State Tracking
Wartości: Battery: 80 Percent (TLM: 80 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 95 Sats/On/Off (TLM: 95 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS