Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z W4VA-13 - informacje
Komentarz: U=14.4V,T=24.0C/75.2F
Lokalizacja: 38°44.04' N 77°50.17' W - lokator FM18BR96PD - pokaż mapę
4.2 km na północny zachód kurs 303° z Warrenton, Fauquier County, Virginia, United States [?]
10.1 km na zachód kurs 248° z New Baltimore, Fauquier County, Virginia, United States
71.5 km na zachód kurs 256° z Washington, D. C., Washington, D.C., United States
122.4 km na południowy zachód kurs 240° z Baltimore, City of Baltimore, Maryland, United States
Ostatnia pozycja: 2024-06-24 07:21:19 UTC (3m13s temu)
2024-06-24 03:21:19 EDT czas lokalny dla Warrenton, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2024-06-24 07:22:14 UTC (2m18s temu)
2024-06-24 03:22:14 EDT czas lokalny dla Warrenton, United States [?]
Projekt: WX3in1Plus20 Telemetry
Wartości: T1: 24 C (TLM: 176 EQN: 0,0.5,-64)
Rx10m: 107 Pkt (TLM: 107 EQN: 0,1,0)
Dg10m: 36 Pkt (TLM: 36 EQN: 0,1,0)
Eff1h: 60 Pcnt (TLM: 60 EQN: 0,1,0)
DgR1h: 27.075 Pcnt (TLM: 27075 EQN: 0,0.001,0)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS