Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z W4MCO-2 - informacje
Komentarz: DIGI_NED: OCCA Digi,www.w4mco.org,N2KIQ@arrl.net
Lokalizacja: 28°35.63' N 81°18.08' W - lokator EL98IO32UM - pokaż mapę
3.2 km na północny zachód kurs 333° z Union Park, Orange County, Florida, United States [?]
5.9 km na północ kurs 359° z Azalea Park, Orange County, Florida, United States
9.8 km na północny wschód kurs 51° z Orlando, Orange County, Florida, United States
134.1 km na północny wschód kurs 57° z Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
Ostatnia pozycja: 2024-05-23 02:13:35 UTC (6m30s temu)
2024-05-22 22:13:35 EDT czas lokalny dla Union Park, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2023-08-01 13:46:26 UTC (295d 12h33m temu)
2023-08-01 09:46:26 EDT czas lokalny dla Union Park, United States [?]
Wartości: Channel 1: 178 (TLM: 178 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 137 (TLM: 137 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 35 (TLM: 35 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 67 (TLM: 67 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS