Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z VE7VIC-15 - informacje
Komentarz: WARA Victoria BC U=13.8V
Lokalizacja: 48°25.44' N 123°30.99' W - lokator CN88FK81AS - pokaż mapę
2.5 km na południowy zachód kurs 246° z Colwood, British Columbia, Canada [?]
3.0 km na południe kurs 200° z Langford, British Columbia, Canada
96.2 km na południe kurs 198° z Vancouver, British Columbia, Canada
126.5 km na północny zachód kurs 316° z Seattle, King County, Washington, United States
Ostatnia pozycja: 2024-06-19 04:44:07 UTC (7m29s temu)
2024-06-18 21:44:07 PDT czas lokalny dla Colwood, Canada [?]
Ostatnia telemetria: 2022-09-05 10:58:10 UTC (652d 17h53m temu)
2022-09-05 03:58:10 PDT czas lokalny dla Colwood, Canada [?]
Wartości: Channel 1: 20.200 (TLM: 20.200 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 4.800 (TLM: 4.800 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 91 (TLM: 91 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 8 (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 17 (TLM: 17 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS