Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z SP3IZN-1 - informacje
Komentarz: APRS DIGI, IGATE. U=13.9V, T=37.1C sp3izn@wp.pl
Lokalizacja: 52°23.27' N 16°59.29' E - lokator JO82LJ83NB - pokaż mapę - mapa statyczna
4.5 km na południowy wschód kurs 118° z Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland [?]
7.1 km na południowy zachód kurs 247° z Swarzędz, Powiat poznański, Greater Poland Voivodeship, Poland
106.7 km na południowy zachód kurs 220° z Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-10-17 21:55:49 UTC (3h59m temu)
2021-10-17 23:55:49 CEST czasu lokalnego dla Poznań, Poland [?]
Ostatnia telemetria: 2021-09-05 11:58:23 UTC (42d 13h56m temu)
2021-09-05 13:58:23 CEST czasu lokalnego dla Poznań, Poland [?]
Projekt: Telemetria
Wartości: Temp.: 128 C (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 0 Ramek (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Dg1h: 0 Ramek (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Eff1h: 0 Pcnt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS