Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z OZ7HVO-1 - informacje
Komentarz: www.kissoz.dk
Lokalizacja: 55°41.18' N 12°26.47' E - lokator JO65FQ24WR - pokaż mapę
7.0 km na południowy wschód kurs 136° z Ballerup, Ballerup Kommune, Capital Region, Denmark [?]
7.9 km na zachód kurs 278° z Copenhagen, Københavns Kommune, Capital Region, Denmark
10.6 km na południowy wschód kurs 136° z Måløv, Ballerup Kommune, Capital Region, Denmark
36.2 km na zachód kurs 285° z Malmö (Malmoe), Malmö Kommun, Skåne, Sweden
Ostatnia pozycja: 2024-05-23 02:28:19 UTC (5m26s temu)
2024-05-23 04:28:19 CEST czas lokalny dla Ballerup, Denmark [?]
Ostatnia telemetria: 2024-05-23 02:23:07 UTC (10m38s temu)
2024-05-23 04:23:07 CEST czas lokalny dla Ballerup, Denmark [?]
Wartości: Avg 10m: 0.032 Rx Erlang (TLM: 6.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 30 count/10m (TLM: 30 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS