Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z OK5AM-3 - informacje
Komentarz: APRX@RaspiTNC@FT7800 test iGate&Fill-in Krkonose 762m ASL
Lokalizacja: 50°41.56' N 15°50.87' E - lokator JO70WQ16RF - pokaż mapę - mapa statyczna
5.5 km na północny zachód kurs 306° z Žacléř, Královéhradecký Kraj, Czech Republic [?]
7.7 km na północ kurs 17° z Svoboda nad Úpou, Královéhradecký Kraj, Czech Republic
94.6 km na południowy zachód kurs 242° z Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
121.4 km na północny wschód kurs 56° z Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Ostatnia pozycja: 2021-11-28 22:10:03 UTC (56m41s temu)
2021-11-28 23:10:03 CET czasu lokalnego dla Žacléř, Czech Republic [?]
Ostatnia telemetria: 2021-11-28 23:01:05 UTC (5m39s temu)
2021-11-29 00:01:05 CET czasu lokalnego dla Žacléř, Czech Republic [?]
Wartości: Avg 10m: 0.072 Rx Erlang (TLM: 14.300 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.007 Tx Erlang (TLM: 1.400 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 56 count/10m (TLM: 56 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 11 count/10m (TLM: 11 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 5 count/10m (TLM: 5 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS