Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z OH3GDO-9 - informacje
Komentarz: QTP
Lokalizacja: 61°28.23' N 23°47.20' E - lokator KP11VL42JW - pokaż mapę - mapa statyczna
2.0 miles na południe kurs 180° z Tampere, Birkaland, Province of Western Finland, Finland [?]
5.1 miles na wschód kurs 83° z Pirkkala, Birkaland, Province of Western Finland, Finland
86.8 miles na północny wschód kurs 35° z Turku, Varsinais-Suomi, Province of Western Finland, Finland
Ostatnia pozycja: 2020-09-23 13:01:51 EDT (2d 9h36m temu)
2020-09-23 20:01:51 EEST czasu lokalnego dla Tampere, Finland [?]
Ostatnia telemetria: 2020-09-23 12:59:05 EDT (2d 9h38m temu)
2020-09-23 19:59:05 EEST czasu lokalnego dla Tampere, Finland [?]
Wysokość: 341 ft
Wartości: Channel 1: 0 (TLM: 100 EQN: 0,1,-100)
Channel 2: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Wykresy historii telemetrii dla OH3GDO-9

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS