Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z N7LF-10 - informacje
Komentarz: Mt Defiance RX Only iGate | N7LF
Lokalizacja: 45°38.95' N 121°43.35' W - lokator CN95DP35HT - pokaż mapę
11.3 km na południowy wschód kurs 138° z Carson, Skamania County, Washington, United States [?]
13.3 km na wschód kurs 100° z Cascade Locks, Hood River County, Oregon, United States
73.0 km na wschód kurs 89° z Vancouver, Clark County, Washington, United States
75.5 km na wschód kurs 79° z Portland, Multnomah County, Oregon, United States
Ostatnia pozycja: 2024-01-19 00:48:41 UTC (127d 11h25m temu)
2024-01-18 16:48:41 PST czas lokalny dla Carson, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2024-05-25 11:44:30 UTC (29m38s temu)
2024-05-25 04:44:30 PDT czas lokalny dla Carson, United States [?]
Projekt: WX3in1Plus20 Telemetry
Wartości: Vin: 14.250 Volt (TLM: 190 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 820 Pkt (TLM: 82 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 75 Pcnt (TLM: 75 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS