Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z N5LUY-10 - informacje
Komentarz: N5LUY-10 La Porte, Texas
Lokalizacja: 29°41.16' N 95°02.27' W - lokator EL29LQ54LP - pokaż mapę
2.9 km na północny zachód kurs 322° z La Porte, Harris County, Texas, United States [?]
7.8 km na północ kurs 340° z Shoreacres, Harris County, Texas, United States
16.5 km na wschód kurs 92° z Pasadena, Harris County, Texas, United States
32.6 km na wschód kurs 105° z Houston, Harris County, Texas, United States
Ostatnia pozycja: 2024-05-23 18:15:21 UTC (4m40s temu)
2024-05-23 13:15:21 CDT czas lokalny dla La Porte, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2024-02-25 15:15:33 UTC (88d 3h4m temu)
2024-02-25 09:15:33 CST czas lokalny dla La Porte, United States [?]
Wartości: Channel 1: 191 (TLM: 191 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 42 (TLM: 42 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 7 (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 85 (TLM: 85 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 176 (TLM: 176 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS