Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z N2QGV - informacje
Lokalizacja: 28°36.84' N 81°17.39' W - lokator EL98IO57FI - pokaż mapę
5.1 km na północ kurs 356° z Union Park, Orange County, Florida, United States [?]
8.2 km na północ kurs 7° z Azalea Park, Orange County, Florida, United States
12.1 km na północny wschód kurs 46° z Orlando, Orange County, Florida, United States
136.2 km na północny wschód kurs 57° z Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
Ostatnia pozycja: 2024-05-23 18:19:20 UTC (1h26m temu)
2024-05-23 14:19:20 EDT czas lokalny dla Union Park, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2022-01-14 00:28:32 UTC (860d 19h17m temu)
2022-01-13 19:28:32 EST czas lokalny dla Union Park, United States [?]
Wysokość: 28 m
Projekt: Battery State Tracking
Wartości: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS