Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z LFDky1 - informacje
Znak źródłowy: AF4Y-10
Komentarz: Letcher Fire Department
Lokalizacja: 37°10.15' N 82°55.83' W - lokator EM87ME80IO - pokaż mapę
10.8 km na północny zachód kurs 302° z Whitesburg, Letcher County, Kentucky, United States [?]
19.0 km na południe kurs 167° z Hindman, Knott County, Kentucky, United States
76.4 km na północny zachód kurs 335° z Kingsport, Sullivan County, Tennessee, United States
108.1 km na północny zachód kurs 332° z Johnson City, Washington County, Tennessee, United States
Ostatnia pozycja: 2024-05-23 17:44:09 UTC (8m16s temu)
2024-05-23 13:44:09 EDT czas lokalny dla Whitesburg, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2023-08-22 10:25:18 UTC (275d 7h27m temu)
2023-08-22 06:25:18 EDT czas lokalny dla Whitesburg, United States [?]
Wartości: Channel 1: 417 (TLM: 417 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 629 (TLM: 629 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS