Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z KV3B-1 - informacje
Komentarz: Montgomery ARC
Lokalizacja: 39°11.19' N 77°14.76' W - lokator FM19JE04LS - pokaż mapę
4.5 km na zachód kurs 284° z Montgomery Village, Montgomery County, Maryland, United States [?]
6.1 km na północny zachód kurs 321° z Gaithersburg, Montgomery County, Maryland, United States
37.1 km na północny zachód kurs 331° z Washington, D. C., Washington, D.C., United States
55.8 km na zachód kurs 258° z Baltimore, City of Baltimore, Maryland, United States
Ostatnia pozycja: 2024-05-23 02:44:06 UTC (1m9s temu)
2024-05-22 22:44:06 EDT czas lokalny dla Montgomery Village, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2022-02-23 21:45:05 UTC (819d 5h temu)
2022-02-23 16:45:05 EST czas lokalny dla Montgomery Village, United States [?]
Wartości: Channel 1: 475 (TLM: 475 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 632 (TLM: 632 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS