Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z KI6SZ-2 - informacje
Komentarz: W2,OHn Fairborn OH
Lokalizacja: 39°49.46' N 84°05.11' W - lokator EM79WT97SU - pokaż mapę
2.8 km na północny zachód kurs 302° z Wright-Patterson AFB, Greene County, Ohio, United States [?]
6.0 km na północny wschód kurs 34° z Riverside, Montgomery County, Ohio, United States
80.2 km na północny wschód kurs 23° z Cincinnati, Hamilton County, Ohio, United States
93.9 km na zachód kurs 261° z Columbus, Franklin County, Ohio, United States
Ostatnia pozycja: 2024-02-24 08:21:51 UTC (26s temu)
2024-02-24 03:21:51 EST czas lokalny dla Wright-Patterson AFB, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2023-09-16 23:04:39 UTC (160d 9h17m temu)
2023-09-16 19:04:39 EDT czas lokalny dla Wright-Patterson AFB, United States [?]
Wartości: Channel 1: 475 (TLM: 475 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 628 (TLM: 628 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS