Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z KF4CQ-1 - informacje
Komentarz: KF4CQ-1 APRX on RPI fill in digi Lady Lake, FL
Lokalizacja: 28°56.35' N 81°55.76' W - lokator EL98AW85LJ - pokaż mapę
2.5 km na północ kurs 345° z Lady Lake, Lake County, Florida, United States [?]
8.9 km na północ kurs 346° z Fruitland Park, Lake County, Florida, United States
69.7 km na północny zachód kurs 310° z Orlando, Orange County, Florida, United States
121.7 km na północny wschód kurs 25° z Tampa, Hillsborough County, Florida, United States
Ostatnia pozycja: 2024-05-23 02:17:08 UTC (5m13s temu)
2024-05-22 22:17:08 EDT czas lokalny dla Lady Lake, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2024-05-23 02:06:24 UTC (15m57s temu)
2024-05-22 22:06:24 EDT czas lokalny dla Lady Lake, United States [?]
Projekt: Aprx v2.9.1
Wartości: Avg 10m: 0.104 Rx Erlang (TLM: 20.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 92 count/10m (TLM: 92 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS