Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z IR1UFB - informacje
Komentarz: iGate&W1-LRD30do CHIVASSO CRLNet.053 arichivasso@gmail.com
Lokalizacja: 45°09.67' N 7°53.09' E - lokator JN35WD68EQ - pokaż mapę - mapa statyczna
3.1 km na południe kurs 183° z Chivasso, Provincia di Torino, Piedmont, Italy [?]
7.3 km na południowy zachód kurs 244° z Verolengo, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
18.5 km na północny wschód kurs 57° z Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
107.4 km na zachód kurs 252° z Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
Ostatnia pozycja: 2021-10-16 01:56:03 UTC (10m15s temu)
2021-10-16 03:56:03 CEST czasu lokalnego dla Chivasso, Italy [?]
Ostatnia telemetria: 2021-10-16 02:01:58 UTC (4m20s temu)
2021-10-16 04:01:58 CEST czasu lokalnego dla Chivasso, Italy [?]
Projekt: CHIVASSO 5' Stats.
Wartości: Rx10m: 257 Pkt (TLM: 257 EQN: 0,1,0)
Rx1h: 1630 Pkt (TLM: 163 EQN: 0,10,0)
Dg10m: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
DgR: 0.324 Pcnt (TLM: 324 EQN: 0,0.001,0)
Eff1h: 86 Pcnt (TLM: 86 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS