Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z IR1DD - informacje
Komentarz: RPT Alpi Marittime 2400m eraimperia@yahoo.it
Lokalizacja: 44°09.97' N 7°49.81' E - lokator JN34VD99OV - pokaż mapę - mapa statyczna
7.6 km na zachód kurs 279° z Ormea, Provincia di Cuneo, Piedmont, Italy [?]
9.9 km na północ kurs 359° z Cosio di Arroscia, Provincia di Imperia, Liguria, Italy
91.8 km na zachód kurs 253° z Genova, Province of Genoa, Liguria, Italy
101.1 km na południe kurs 174° z Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
Ostatnia pozycja: 2021-10-20 11:42:37 UTC (36m48s temu)
2021-10-20 13:42:37 CEST czasu lokalnego dla Ormea, Italy [?]
Ostatnia telemetria: 2021-10-20 12:15:13 UTC (4m12s temu)
2021-10-20 14:15:13 CEST czasu lokalnego dla Ormea, Italy [?]
Projekt: Telemetry by IW1CGW
Wartości: Battery: 13.900 Volt (TLM: 139 EQN: 0,0.1,0)
Charge: 0.198 Amp (TLM: 129 EQN: 0,0.198,-25.34400)
Temp: 16.750 GrdC (TLM: 149 EQN: 0,0.25,-20.50000)
Pres: 770.600 hPa (TLM: 179 EQN: 0,0.2,734.8)
Hum: 19.500 %hum (TLM: 39 EQN: 0,0.5,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 00000000)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS