Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z IR0EC-1 - informacje
Komentarz: ERA Se.Pro. LT http://www.eralatina.eu 144.800 Mhz
Lokalizacja: 41°35.48' N 12°57.03' E - lokator JN61LO41BW - pokaż mapę
1.8 km na zachód kurs 288° z Norma, Provincia di Latina, Latium, Italy [?]
5.5 km na północny zachód kurs 329° z Sermoneta, Provincia di Latina, Latium, Italy
51.3 km na południowy wschód kurs 131° z Roma, Provincia di Roma, Latium, Italy
137.5 km na północny zachód kurs 308° z Napoli, Provincia di Napoli, Campania, Italy
Ostatnia pozycja: 2024-05-25 10:51:18 UTC (27m temu)
2024-05-25 12:51:18 CEST czas lokalny dla Norma, Italy [?]
Ostatnia telemetria: 2023-05-26 07:25:34 UTC (365d 3h52m temu)
2023-05-26 09:25:34 CEST czas lokalny dla Norma, Italy [?]
Wartości: Channel 1: 13.130 (TLM: 13.130 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.430 (TLM: 0.430 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 5.090 (TLM: 5.090 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 14.460 (TLM: 14.460 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 24.380 (TLM: 24.380 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS