Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z HAPPYV - informacje
Komentarz: Happy Valley Tx-iGate @ KK7DS
Lokalizacja: 45°27.57' N 122°31.01' W - lokator CN85RL70XG - pokaż mapę
1.8 km na północny wschód kurs 37° z Happy Valley, Clackamas County, Oregon, United States [?]
3.7 km na północ kurs 13° z Sunnyside, Clackamas County, Oregon, United States
14.3 km na południowy wschód kurs 120° z Portland, Multnomah County, Oregon, United States
22.9 km na południowy wschód kurs 150° z Vancouver, Clark County, Washington, United States
Ostatnia pozycja: 2024-06-24 06:59:01 UTC (31m1s temu)
2024-06-23 23:59:01 PDT czas lokalny dla Happy Valley, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2024-06-24 07:14:11 UTC (15m51s temu)
2024-06-24 00:14:11 PDT czas lokalny dla Happy Valley, United States [?]
Projekt: Aprx v2.9.1
Wartości: Avg 10m: 0.103 Rx Erlang (TLM: 20.600 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.002 Tx Erlang (TLM: 0.400 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 119 count/10m (TLM: 119 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS