Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z F5ZEE - informacje
Komentarz: Digipeater-IGate des Vosges du Nord
Lokalizacja: 48°58.72' N 7°36.91' E - lokator JN38TX34TV - pokaż mapę - mapa statyczna
3.6 km na północny zachód kurs 326° z Niederbronn-les-Bains, Département du Bas-Rhin, Alsace, France [?]
4.3 km na północ kurs 8° z Oberbronn, Département du Bas-Rhin, Alsace, France
83.7 km na południowy zachód kurs 228° z Mannheim, Baden-Württemberg, Germany
116.2 km na zachód kurs 281° z Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-12-04 02:17:40 UTC (11m50s temu)
2021-12-04 03:17:40 CET czasu lokalnego dla Niederbronn-les-Bains, France [?]
Ostatnia telemetria: 2021-09-19 07:20:10 UTC (75d 19h9m temu)
2021-09-19 09:20:10 CEST czasu lokalnego dla Niederbronn-les-Bains, France [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Wartości: PA Temp: 19.419 deg.C (TLM: 371 EQN: 0,0.16016,-40)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS