Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z EL-PE2KMV - informacje
Znak źródłowy: PE2KMV
Komentarz: 430.925MHz T000 R16k Tetra DMO repeater
Lokalizacja: 50°52.06' N 5°50.43' E - lokator JO20WU08UF - pokaż mapę - mapa statyczna
798.3 m na północny wschód kurs 61° z Valkenburg, Valkenburg aan de Geul, Limburg, Netherlands [?]
1.4 km na wschód kurs 106° z Broekhem, Valkenburg aan de Geul, Limburg, Netherlands
78.1 km na zachód kurs 265° z Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
104.6 km na wschód kurs 88° z Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
Ostatnia pozycja: 2023-02-04 09:44:57 UTC (28s temu)
2023-02-04 10:44:57 CET czas lokalny dla Valkenburg, Netherlands [?]
Ostatnia telemetria: 2023-02-04 09:36:33 UTC (8m52s temu)
2023-02-04 10:36:33 CET czas lokalny dla Valkenburg, Netherlands [?]
Wartości: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 TX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 TXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS