Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z ED1ZAD-3 - informacje
Komentarz: ED1ZAD-3 APRS Digi/Igate
Lokalizacja: 43°07.91' N 5°38.53' W - lokator IN73ED21WP - pokaż mapę - mapa statyczna
8.8 miles na południowy zachód kurs 207° z Pola de Laviana, Provincia de Asturias, Asturias, Spain [?]
10.3 miles na południowy wschód kurs 142° z Mieres, Provincia de Asturias, Asturias, Spain
18.8 miles na południowy wschód kurs 147° z Oviedo, Provincia de Asturias, Asturias, Spain
27.9 miles na południe kurs 178° z Gijón, Provincia de Asturias, Asturias, Spain
Ostatnia pozycja: 2019-12-14 22:46:36 EST (12m5s temu)
2019-12-15 04:46:36 CET czasu lokalnego dla Pola de Laviana, Spain [?]
Ostatnia telemetria: 2014-11-27 20:51:25 EST (1843d 2h7m temu)
2014-11-28 02:51:25 CET czasu lokalnego dla Pola de Laviana, Spain [?]
Wartości: Rx1h: 1180 Pkt (TLM: 118 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 1220 Pkt (TLM: 122 EQN: 0,10,0)
Eff: 122 Pcnt (TLM: 122 EQN: 0,1,0)
Vin: 9.150 Volt (TLM: 122 EQN: 0,0.075,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Wykresy historii telemetrii dla ED1ZAD-3

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS