Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DL5DI-10 - informacje
Komentarz: LoRa-System - https://qrz.com/db/dl5di
Lokalizacja: 50°23.29' N 7°20.46' E - lokator JO30QJ03WD - pokaż mapę
765.0 m na północny wschód kurs 46° z Kruft, Rheinland-Pfalz, Germany [?]
2.2 km na południowy zachód kurs 234° z Kretz, Rheinland-Pfalz, Germany
66.5 km na południowy wschód kurs 155° z Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
100.0 km na zachód kurs 288° z Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
Ostatnia pozycja: 2024-04-20 14:15:02 UTC (2d 18h9m temu)
2024-04-20 16:15:02 CEST czas lokalny dla Kruft, Germany [?]
Ostatnia telemetria: 2023-01-17 17:37:58 UTC (461d 14h46m temu)
2023-01-17 18:37:58 CET czas lokalny dla Kruft, Germany [?]
Wysokość: 154 m
Wartości: Temp: 27.100 deg C (TLM: 271 EQN: 0,0.1,0)
Humi: 42 % (TLM: 420 EQN: 0,0.1,0)
Baro: 983.300 hPa (TLM: 9833 EQN: 0,0.1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS