Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z DG2YRP-9 - informacje
Komentarz: DG2YRP Patrick on Tour
Wiadomość Mic-E: En route
Lokalizacja: 51°52.37' N 6°09.86' E - lokator JO31BU99RL - pokaż mapę - mapa statyczna
6.5 km na zachód kurs 266° z s-Heerenberg, Gemeente Montferland, Gelderland, Netherlands [?]
7.3 km na północny zachód kurs 307° z Emmerich, North Rhine-Westphalia, Germany
103.3 km na południowy wschód kurs 122° z Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
117.7 km na północny zachód kurs 333° z Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Ostatnia pozycja: 2021-08-19 15:50:37 UTC (61d 21h6m temu)
2021-08-19 17:50:37 CEST czasu lokalnego dla s-Heerenberg, Netherlands [?]
Ostatnia telemetria: 2019-09-06 05:31:33 UTC (775d 7h25m temu)
2019-09-06 07:31:33 CEST czasu lokalnego dla s-Heerenberg, Netherlands [?]
Wysokość: 31 m
Wartości: Channel 1: 6 (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 35 (TLM: 850 EQN: 0,0.1,-50)
Channel 3: 4.020 (TLM: 402 EQN: 0,0.01,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS