Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z ANDMTN - informacje
Komentarz: W4FTK/N4PKT WIDE2 DigiGate - Anderson Mtn, NC
Lokalizacja: 35°34.03' N 81°05.35' W - lokator EM95KN96HC - pokaż mapę - mapa statyczna
6.7 km na północny zachód kurs 307° z Denver, Lincoln County, North Carolina, United States [?]
6.7 km na zachód kurs 257° z Lake Norman of Catawba, Catawba County, North Carolina, United States
43.9 km na północny zachód kurs 330° z Charlotte, Mecklenburg County, North Carolina, United States
129.7 km na południowy zachód kurs 245° z Greensboro, Guilford County, North Carolina, United States
Ostatnia pozycja: 2022-01-17 01:22:12 UTC (4m4s temu)
2022-01-16 20:22:12 EST czasu lokalnego dla Denver, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2021-01-27 04:40:55 UTC (354d 20h45m temu)
2021-01-26 23:40:55 EST czasu lokalnego dla Denver, United States [?]
Wartości: Channel 1: 131 (TLM: 131 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 86 (TLM: 86 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 999 (TLM: 999 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 691 (TLM: 691 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 537 (TLM: 537 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS