Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z AF4PM-10 - informacje
Znak źródłowy: WINLINK
Komentarz: 145.690MHz Winlink Packet Gateway
Lokalizacja: 48°28.50' N 122°57.51' W - lokator CN88ML44XA - pokaż mapę
7.9 km na południowy wschód kurs 147° z Friday Harbor, San Juan County, Washington, United States [?]
25.8 km na zachód kurs 261° z Anacortes, Skagit County, Washington, United States
86.9 km na południe kurs 172° z Vancouver, British Columbia, Canada
107.2 km na północny zachód kurs 334° z Seattle, King County, Washington, United States
Ostatnia pozycja: 2024-07-23 11:25:19 UTC (14m37s temu)
2024-07-23 04:25:19 PDT czas lokalny dla Friday Harbor, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2023-10-13 23:56:46 UTC (283d 11h43m temu)
2023-10-13 16:56:46 PDT czas lokalny dla Friday Harbor, United States [?]
Wartości: Channel 1: 433 (TLM: 433 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 613 (TLM: 613 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS