Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z AC7UP - informacje
Komentarz: PinPoint v2
Lokalizacja: 46°29.80' N 122°57.41' W - lokator CN86ML59EE - pokaż mapę
1.6 km na północny zachód kurs 293° z Winlock, Lewis County, Washington, United States [?]
9.4 km na południowy zachód kurs 203° z Napavine, Lewis County, Washington, United States
92.6 km na południowy zachód kurs 205° z Tacoma, Pierce County, Washington, United States
110.3 km na północ kurs 349° z Portland, Multnomah County, Oregon, United States
Ostatnia pozycja: 2024-02-12 02:14:24 UTC (10d 11h2m temu)
2024-02-11 18:14:24 PST czas lokalny dla Winlock, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2024-01-17 01:19:00 UTC (36d 11h57m temu)
2024-01-16 17:19:00 PST czas lokalny dla Winlock, United States [?]
Projekt: Battery State Tracking
Wartości: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS