Telemetria - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: VK*
Dane telemetryczne z AB1PH-13 - informacje
Komentarz: |GP|
Lokalizacja: 42°08.86' N 71°13.61' W - lokator FN42JD25SK - pokaż mapę
2.0 km na wschód kurs 71° z Walpole, Norfolk County, Massachusetts, United States [?]
4.8 km na północny zachód kurs 304° z Sharon, Norfolk County, Massachusetts, United States
25.3 km na południowy zachód kurs 215° z South Boston, Suffolk County, Massachusetts, United States
27.2 km na południowy zachód kurs 210° z Boston, Suffolk County, Massachusetts, United States
Ostatnia pozycja: 2024-04-22 13:13:20 UTC (19h48m temu)
2024-04-22 09:13:20 EDT czas lokalny dla Walpole, United States [?]
Ostatnia telemetria: 2022-12-29 16:07:37 UTC (480d 16h54m temu)
2022-12-29 11:07:37 EST czas lokalny dla Walpole, United States [?]
Wysokość: 88 m
Projekt: Battery State Tracking
Wartości: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Stan bitów:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Na tej stronie znajdują się dane telemetryczne zebrane i przesłane przez stacje APRS. Telemetria zawiera zarówno analogowe, jak i cyfrowe wyniki pomiarów, do których należą między innymi temperatura, napięcie, binarny stan przełączników, przekaźników lub innych zmiennych, posiadających tylko dwa stany (włączony/wyłączony, aktywny/nieaktywny, otwarty/zamknięty, prawda/fałsz).
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS