Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji YU1TTA - informacje
Komentarz: QFE 963 mbar, QNH 1016 mbar
Lokalizacja: 44°03.51' N 22°05.15' E - lokator KN14BB04HA - pokaż mapę - mapa statyczna
1.2 miles na południowy zachód kurs 204° z Bor, Borski Okrug, Central Serbia, Serbia [?]
13.9 miles na północny zachód kurs 320° z Zaječar, Zaječarski Okrug, Central Serbia, Serbia
51.5 miles na północ kurs 10° z Niš, Nišavski Okrug, Central Serbia, Serbia
58.1 miles na wschód kurs 87° z Kragujevac, Šumadijski Okrug, Central Serbia, Serbia
Ostatnia pozycja: 2021-04-13 07:11:27 EDT (41s temu)
2021-04-13 13:11:27 CEST czasu lokalnego dla Bor, Serbia [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-04-13 07:04:27 EDT (7m41s temu)
2021-04-13 13:04:27 CEST czasu lokalnego dla Bor, Serbia [?]
Temperatura: 60 °F
Wilgotność: 29 %
Ciśnienie: 962.9 mbar
Wykresy historii pogody dla YU1TTA

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS