Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji W6BA - informacje
Komentarz: .WD 31
Lokalizacja: 34°09.22' N 116°23.35' W - lokator DM14TD36HV - pokaż mapę - mapa statyczna
5.9 km na północny wschód kurs 42° z Yucca Valley, San Bernardino County, California, United States [?]
7.3 km na zachód kurs 287° z Joshua Tree, San Bernardino County, California, United States
83.0 km na wschód kurs 86° z San Bernardino, San Bernardino County, California, United States
95.3 km na wschód kurs 76° z Riverside, Riverside County, California, United States
Ostatnia pozycja: 2021-10-20 16:50:07 UTC (1m2s temu)
2021-10-20 09:50:07 PDT czasu lokalnego dla Yucca Valley, United States [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-10-20 16:45:07 UTC (6m2s temu)
2021-10-20 09:45:07 PDT czasu lokalnego dla Yucca Valley, United States [?]
Temperatura: 16.7 °C
Wilgotność: 27 %
Ciśnienie: 1022.4 mbar
Wiatr: z północnego zachodu 304° 1.8 m/s (Wiatr w porywach 2.2 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny, 0.0 mm od północy
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS