Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji SP8OK-10 - informacje
Komentarz: telefon GSM
Lokalizacja: 51°13.31' N 22°31.94' E - lokator KO11GF33VF - pokaż mapę - mapa statyczna
2.4 miles na południowy zachód kurs 217° z Lublin, Lublin Voivodeship, Poland [?]
5.5 miles na południowy zachód kurs 233° z Jakubowice Murowane, Powiat lubelski, Lublin Voivodeship, Poland
95.2 miles na południowy wschód kurs 136° z Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-02-27 07:19:42 EST (42d 2h2m temu)
2021-02-27 13:19:42 CET czasu lokalnego dla Lublin, Poland [?]
Ostatni raport pogodowy: 2020-10-11 16:54:54 EDT (180d 17h27m temu)
2020-10-11 22:54:54 CEST czasu lokalnego dla Lublin, Poland [?]
Wysokość: 734 ft
Temperatura: -0 °F
Wilgotność: 100 %
Ciśnienie: 0.0 mbar
Wiatr: z północy 0° 0.0 MPH (Wiatr w porywach 0.0 MPH)
Opady: 0.0 inches przez ostatnią godzinę, 0.0 inches przez ostatnie 24 godziny, 0.0 inches od północy
Nasłonecznienie: 0 W/m²
Wykresy historii pogody dla SP8OK-10

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

[24 godziny · 48 godzin · tydzień · miesiąc · rok]

Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS