Pogoda APRS/CWOP - widok mapy · informacje · telemetria · pogoda · surowe · status · beacony · wiadomości · biuletyny · przegląd · w ruchu · moje konto
W wyszukiwaniu możesz użyć metaznaków (*?) po prefiksie. Przykład: G*
Raport pogodowy APRS/CWOP ze stacji SP5NAF-8 - informacje
Komentarz: Grzegorz QRV 145.500MHz
Lokalizacja: 53°14.07' N 21°27.39' E - lokator KO03RF46SG - pokaż mapę - mapa statyczna
535.0 m na zachód kurs 272° z Kadzidło, Powiat ostrołęcki, Masovian Voivodeship, Poland [?]
12.4 km na północny wschód kurs 58° z Baranowo, Powiat ostrołęcki, Masovian Voivodeship, Poland
113.3 km na zachód kurs 276° z Białystok, Podlasie, Poland
115.6 km na północ kurs 15° z Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
Ostatnia pozycja: 2021-09-26 22:59:17 UTC (23d 18h13m temu)
2021-09-27 00:59:17 CEST czasu lokalnego dla Kadzidło, Poland [?]
Ostatni raport pogodowy: 2021-06-15 19:02:10 UTC (126d 22h10m temu)
2021-06-15 21:02:10 CEST czasu lokalnego dla Kadzidło, Poland [?]
Wysokość: 134 m
Temperatura: 22.8 °C
Punkt rosy: 12.1 °C
Wilgotność: 51 %
Ciśnienie: 956.4 mbar
Wiatr: z południowego wschodu 157° 0.0 m/s (Wiatr w porywach 0.0 m/s)
Opady: 0.0 mm przez ostatnią godzinę, 0.0 mm przez ostatnie 24 godziny
Na tej stronie znajdują się dane pochodzące w większości z prywatnych stacji pogodowych. Stacje z prefiksem CW i numerem w znaku biorą udział w programie Citizen Weather Observer Program (CWOP). Większość pozostałych stacji to radioamatorzy z uruchomioną stacją pogodową. Niektóre informacje pochodzą z ogólnodostępnych źródeł, jak lotniskowe raporty pogodowe.
User guide · FAQ · Blog · Grupa dyskusyjna · Linkowanie do aprs.fi · Obszary AIS · Status usługi · Statystyki bazy danych · Reklama na aprs.fi · Szczegóły techniczne · API · Lista zmian · Planowane zmiany · Podziękowania · Warunki korzystania · iPhone/iPad APRS